Д-р Даниел Илиев

Go to content

Main menu

Услуги

Добре дошли в кабинета на д-р Даниел Илиев !

                                                  

        Нашата цел е да постигнем здраве, хармония и красота на цялата лицева област, да направим усмивката Ви неустоима и да подобрим Вашето самочувствие!


Стоматологичният кабинет на д-р Илиев предлага индивидуален подход към всеки пациент и професионално стоматологично лечение. Профилактиката, ранната диагностика и навременното лечение са от първостепенна важност и са залегнали дълбоко в нашата практика.
През годините кабинетът разширява своята база и обновява непрекъснато техниката си, за да може днес да Ви предостави обслужване с най-съвременни методи и средства във ведра и приятна обстановка. За да поддържаме високото качество на предлаганите услуги, използваме доказани средства и материали, произведени от фирмите-лидери в Стоматологията.
Ние осигуряваме индивидуална грижа, която е абсолютно фокусирана върху пациента. Стараем се да създадем добра комуникация и да дискутираме всички възможни варианти на лечение. С информираността за всички налични възможности за избор вярваме, че пациентът ще е способен да вземе сигурно решение по отношение на бъдещото лечение. С внимание и прецизност към всеки детайл, с висок професионализъм ще постигнем дълготрайни и естетични резултати.
Кабинетът е разположен в центъра на град Бургас в непосредствена близост до рентген и медицинска лаборатория.  Д-р Илиев работи в екип с двама дентални асистенти.


ХИРУРГИЯ
Oперативна намеса при труднопоникващи зъби (мъдреци)

Френулотомия
Инцизия на абсцес
Циркумцизио
Aпикална остеотомия (изрязване на част от корена при грануломи)

Хемисекция
Пластика на отворен синус


ИМПЛАНТОЛОГИЯ
Имплантология
Имплантология(последователност на изпълнение в снимки)


КОНСЕРВАТИВНО ЗЪБОЛЕЧЕНИЕ
Пломби (обтурации)
Инлей и онлейЕСТЕТИЧНА СТОМАТОЛОГИЯ
Професионално избелване на зъби(Холивудска усмивка) с лампа в кабинета в две посещения и домашно избелване чрез силиконови шини
Поставяне на инкрустации(камъчета)ПАРАДОНТОЛОГИЯ И ПРОФИЛАКТИКА
Пародонтоза
Почистване на зъбен камък чрез ултразвук

Отстраняване на налепи, петна и плака с"AIR FLOW"ЕНДОДОНТИЯ
Кореново лечение


ОРТОПЕДИЯ
Порцеланови коронки
Фасети
Мостови конструкции и дъгова стабилизация

Щифтове от фибростъкло
ПротезиОРТОДОНТИЯ
В кабинета д-р Илиев работи с д-р Кети Йовчева - специалист ортодонт, докторант и преподавател в катедра Ортодонтия към Медицински университет,
гр. Пловдив.
Ортодонтия

Back to content | Back to main menu